Binnenkort: concert Katharina Grippaldi

Op zondag 28 april staat er weer een bijzonder optreden op het programma. Zangeres Katharina Grippaldi treedt samen met gitarist Edmond Bravenboek op in Gallery Untitled tijdens de opening van de expositie Snack van Florian Borstlap & Ko de Kok.

Als dochter van een Duitse moeder en Siciliaanse vader groeide Katharina op in Berlijn en werd ze beïnvloed door alle verschillende culturen die de stad te bieden heeft. Voeg daar nog een middelbare schooltijd in Parijs en verschillende jazzstudies in Barcelona aan toe en je hebt een sprankelende combinatie. Verwacht luchtige jazzliedjes over zwoele zomernachten tot intens gevoelde liefdesverdriet all’italiana. Laat die zomer maar komen.

De ijsjes en snacks van Florian Borstlap en Ko de Kok zijn haast niet van echt te onderscheiden. Met hun achtergrond in fine art en keramiek weet het duo kunstwerken te maken waar je smaakpapillen van gaan gloeien. De expositie bestaat onder andere uit zeer realistische tekeningen van ijsjes, hamburgers, frietjes en andere snacks, altijd voorzien van een customized lijst of ander handgemaakt accessoire.

Hoewel in Italië schepijs met discodip écht niet kan, weten we zeker dat de combinatie Florian, Ko & Katharina een hele goeie is. Kom langs en waan je voor even op een zwoele Italiaanse zomeravond met muziek, dans en ijsjes, heel veel ijsjes.

Let op: dit event is op uitnodiging

Florian Borstlap & Ko de Kok – Snack

19 april t/m 16 juni 2024

Beschikbare werken