contact

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag en zondag 11 – 17 uur.
Andere dagen open op afspraak

Adres
Koningsveldestraat 14
3037 VS ROTTERDAM

Contact
+31 (0) 651426758
info@galleryuntitled.nl

Gallery Untitled

Fotograaf Lenny Oosterwijk richtte in 2011 Gallery Untitled op in zijn woonkamer. Wat begon als een gezellige plek voor kunstenaars, muzikanten, dichters en andere creatievelingen om samen te komen, is gestaag uitgegroeid tot de grootste kunstgalerie van Rotterdam.

Hoewel Untitled is gegroeid, heeft het zijn toegankelijke sfeer nooit verloren. Gallery Untitled is nu te vinden in een herbestemd schoolgebouw, waar we vier verschillende kamers hebben vol kleurrijke en unieke hedendaagse kunst. Onze kunstenaars variëren in onderwerp, stijl en aanpak, maar ze hebben allemaal één ding dat hen verbindt: verfijnde vaardigheid en een geweldig oog.

Regelmatig organiseert Gallery Untitled events. Door optredens tijdens tentoonstellingen van bekende schrijvers en muzikanten zoals Kris Berry, Loes Luca, Wilfried de Jong, Sabrina Starke, Hugo Borst, Elfie Tromp, Ntjam Rosie, David van Reybrouck en vele anderen is Gallery Untitled inmiddels een begrip in Rotterdam geworden.

Gallery Untitled is lid van de Kunstkoopregeling en de Nederlandse Galerie Associatie. We onderschrijven de Gallery Fair Practice Code.

Bijzondere ruimte huren?

Op zoek naar een unieke artistieke omgeving voor een vergadering, seminar, congresdag, training of workshop?

Onze lichte ruimtes zijn gevuld met een unieke verzameling hedendaagse kunst en zorgen bij je bijeenkomst voor kleur, inspiratie, dynamiek en een aangename sfeer. Gallery Untitled bevindt zich in een monumentaal schoolpand in Rotterdam Noord.

Het programma kun je uitbreiden met o.a. een rondleiding door de tentoonstellingen, live akoestische muziek of een lezing door een van onze kunstenaars.

E-mail ons voor meer informatie over verhuur en de mogelijkheden op: info@galleryuntitled.nl.

Lenny Oosterwijk

Gallery Owner / Director

info@galleryuntitled.nl

Lenny richtte Gallery Untitled in 2011 op in zijn huiskamer. Wat begon als knusse plek voor creatievelingen is uitgegroeid tot de grootste galerie van Rotterdam. In Gallery Untitled is Lenny verantwoordelijk voor de Art Direction van tentoonstellingen en beurzen alsmede de acquisitie van nieuwe kunstenaars.

Iris Bergman

Gallery Manager

iris@galleryuntitled.nl

Als Gallery Manager is Iris een sleutelfiguur bij Gallery Untitled. Ze houdt zich zowel met de creatieve als met de financiële kant van de galerie bezig. Naast galerie-manager en tentoonstellingsproducent werkt ze ook als autonoom fotograaf.

Rayna Schol

Office Manager

rayna@galleryuntitled.nl

Rayna zorgt ervoor dat de facturen worden verstuurd en ze houdt onze website en webshop scherp bij, zodat ons aanbod 24/7 te volgen is. Met haar slimme organisatie en handigheid met computers, zorgt ze ervoor dat alles soepel loopt.

Merel Meijer

Gallery Assistant

merel@galleryuntitled.nl

Elke zondag heet Merel je van harte welkom in Gallery Untitled. Met haar achtergrond in Spatial Design en Sales zorgt ze ervoor dat de galerieruimtes tot in de puntjes verzorgd zijn, en jij met een glimlach de galerie verlaat.

Chrisje Loman

Senior Assistant

chrisje@galleryuntitled.nl

Chrisje is onderdeel van het vaste team van Untitled. Ze produceert de events, nodigt je uit voor onze tentoonstellingen en beurzen, en nog veel meer. Met haar achtergrond in kunstgeschiedenis kan ze je enthousiasmeren en de verdieping opzoeken in ons aanbod van kunstwerken.

Sem Rietstap

Art Handler / Photographer

 

Sem is een alleskunner. Het ene moment installeert hij een nieuw werk aan je muur of zet hij een sokkel in de lak, het andere moment vangt hij met zijn camera tijdens onze events de meest bijzondere momenten.

Rutger van der Weerd

Gallery Assistant

rutger@galleryuntitled.nl

Kom je op de zaterdag langs, dan bestaat er een grote kans dat je Rutger in de galerie ziet. Hij is een fotografie student aan de Willem de Kooning Academie en verdiept zich momenteel in het werk in de culturele sector.

Elfie Tromp

Gallery Assistant

 

Mocht je in het weekend of op een beurs Gallery Untitled bezoeken, dan kan je zomaar Elfie tegenkomen. Elfie werkt zo nu en dan als Gallery Assistant en helpt je graag verder. Haar schrijversoevre is ook te koop in de galerie.

Kristel de Haak

Gallery Assistant

kristel@galleryuntitled.nl

Kristel ken je natuurlijk van haar waanzinnige muziek, maar de kans bestaat dat je haar ook tegenkomt bij ons in de galerie. Ze is mede-verantwoordelijk voor het muziekprogramma van onze events en praat je graag bij over onze kunstwerken.

Raffaella Garguilo

Gallery Assistant

raffaella@galleryuntitled.nl

Raffaella ondersteunt team Untitled met enige regelmaat op beurzen en bij events in de galerie. Dankzij haar werkzaamheden als fotograaf en haar achtergrond als sales manager weet ze precies van jouw wensen werkelijkheid te maken.

Kaatje

Medewerker van de Maand

 

Kaatje is al jarenlang back-to-back Medewerker van de Maand. Als je bij ons in Untitled op bezoek komt, is dat kans groot dat je begroet wordt met een vriendelijk edoch ietwat dwingend blafje. Kaatje, onze eigen galerie-hond, wil namelijk heel graag geknuffeld worden!

gallery-untitled