contact

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag en zondag 11 – 17 uur.
Andere dagen open op afspraak

Adres
Koningsveldestraat 14
3037 VS ROTTERDAM

Contact
+31 (0) 651426758
info@galleryuntitled.nl

Gallery Untitled

Fotograaf Lenny Oosterwijk richtte in 2011 Gallery Untitled op in zijn woonkamer. Wat begon als een gezellige plek voor kunstenaars, muzikanten, dichters en andere creatievelingen om samen te komen, is gestaag uitgegroeid tot de grootste kunstgalerie van Rotterdam.

Hoewel Untitled is gegroeid, heeft het zijn toegankelijke sfeer nooit verloren. Gallery Untitled is nu te vinden in een herbestemd schoolgebouw, waar we vier verschillende kamers hebben vol kleurrijke en unieke hedendaagse kunst. Onze kunstenaars variëren in onderwerp, stijl en aanpak, maar ze hebben allemaal één ding dat hen verbindt: verfijnde vaardigheid en een geweldig oog.

Regelmatig organiseert Gallery Untitled events. Door optredens tijdens tentoonstellingen van bekende schrijvers en muzikanten zoals Kris Berry, Loes Luca, Wilfried de Jong, Sabrina Starke, Hugo Borst, Elfie Tromp, Ntjam Rosie, David van Reybrouck en vele anderen is Gallery Untitled inmiddels een begrip in Rotterdam geworden.

Gallery Untitled is lid van de Kunstkoopregeling en de Nederlandse Galerie Associatie.

Bijzondere ruimte huren?

Op zoek naar een unieke artistieke omgeving voor een vergadering, seminar, congresdag, training of workshop?

Onze lichte ruimtes zijn gevuld met een unieke verzameling hedendaagse kunst en zorgen bij je bijeenkomst voor kleur, inspiratie, dynamiek en een aangename sfeer. Gallery Untitled bevindt zich in een monumentaal schoolpand in Rotterdam Noord.

Het programma kun je uitbreiden met o.a. een rondleiding door de tentoonstellingen, live akoestische muziek of een lezing door een van onze kunstenaars.

E-mail ons voor meer informatie over verhuur en de mogelijkheden op: info@galleryuntitled.nl.

Lenny Oosterwijk

Gallery Owner / Director

info@galleryuntitled.nl

Lenny richtte Gallery Untitled in 2011 op in zijn huiskamer. Wat begon als knusse plek voor creatievelingen is uitgegroeid tot de grootste galerie van Rotterdam. In Gallery Untitled is Lenny verantwoordelijk voor de Art Direction van tentoonstellingen en beurzen alsmede de acquisitie van nieuwe kunstenaars.

Iris Bergman

Gallery Manager

iris@galleryuntitled.nl

Als Gallery Manager is Iris een sleutelfiguur bij Gallery Untitled. Ze houdt zich zowel met de financiële als met de creatieve kant van de galerie bezig. Naast manager en tentoonstellingsproducent werkt ze ook als autonoom fotograaf.

Jasmijn Kam

Event Producer / Art Writer

jasmijn@galleryuntitled.nl

Jasmijn is opgeleid als schrijver en zet haar pen graag in voor Gallery Untitled. Van nieuwsbrief of prijslijst-tekst tot diepte interviews met onze kunstenaars. Verder doet ze de eventplanning voor Untitled Presents en staat ze graag zowel op beurzen als in de galerie om jou alles te vertellen over wat Gallery Untitled in huis heeft.

Kaatje

Medewerker van de Maand

 

Kaatje is al jarenlang back-to-back Medewerker van de Maand. Als je bij ons in Untitled op bezoek komt, is dat kans groot dat je begroet wordt met een vriendelijk edoch ietwat dwingend blafje. Kaatje, onze eigen galerie-hond, wil namelijk heel graag geknuffeld worden!

Sem Rietstap

Art Handler / Photographer

 

Sem is een alleskunner. Het ene moment installeert hij een nieuw werk aan je muur of zet hij een sokkel in de lak, het andere moment vangt hij met zijn camera tijdens onze events de meest bijzondere momenten.

Raffaella Garguilo

Gallery Assistant

raffaella@galleryuntitled.nl

Raffaella ondersteunt team Untitled met enige regelmaat op beurzen en bij events in de galerie. Dankzij haar werkzaamheden als fotograaf en haar achtergrond als sales manager weet ze precies van jouw wensen werkelijkheid te maken.

Kristel de Haak

Gallery Assistant

kristel@galleryuntitled.nl

Kristel ken je natuurlijk van haar waanzinnige muziek, maar de kans bestaat dat je haar ook tegenkomt bij ons in de galerie. Ze is mede-verantwoordelijk voor het muziekprogramma van onze events en praat je graag bij over onze kunstwerken.

Elfie Tromp

Gallery Assistant

 

Mocht je in het weekend of op een beurs Gallery Untitled bezoeken, dan kan je zomaar Elfie tegenkomen. Elfie werkt zo nu en dan als Gallery Assistant en helpt je graag verder. Haar schrijversoevre is ook te koop in de galerie.

gallery-untitled