Tentoonstelling ‘Snack’ Florian Borstlap & Ko de Kok

De ijsjes en snacks van Florian Borstlap en Ko de Kok zijn haast niet van echt te onderscheiden. Met hun achtergrond in fine art en keramiek weet het duo kunstwerken te maken waar je smaak- papillen van gaan gloeien. In het begin van de coronaperiode zocht het kunstenaarsduo naar houvast en vond hun inspiratie in de Nederlandse snackcultuur. Dit cultureel erfgoed is inmiddels niet meer weg te denken uit hun oeuvre. De collectie bestaat onder andere uit zeer realistische tekeningen van ijsjes, hamburgers, frietjes en andere snacks, altijd voorzien van een customized lijst of ander handgemaakt accessoire.

Bekijk hier een preview!

Florian & Ko – Dubbellikker geel

Afbeelding boven: Florian & Ko

Florian Borstlap & Ko de Kok – Snack

19 april t/m 16 juni 2024

Beschikbare werken