Gallery Untitled op Unseen 2023

Dit jaar staan we op Unseen, van 21 t/m 24 september 2023 in de Gashouder, Westergas Amsterdam. Dit jaar tonen we de werken van Vincent van de Wijngaard, Iris Bergman, Dekkers & Co en Lenny Oosterwijk.

Sinds kort vertegenwoordigen wij ook Vincent van de Wijngaard in Gallery Untitled. Van de Wijngaard is een kunstenaar die bekend staat om zijn prachtige gebruik van kleur en onderzoekende stijl. Van jongs af aan was hij al geïnteresseerd in muziek en kunst, later ging hij fotografie studeren aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Sindsdien heeft hij veel gereisd en in meer dan 70 landen gewerkt. Hierdoor heeft hij veel verschillende culturen leren kennen, wat zijn werk een bijzonder internationaal tintje geeft.

Vincent van de Wijngaard is erg goed in het vertellen van verhalen met zijn foto’s en hij voelt zich comfortabel bij het werken op allerlei soorten locaties. Hij heeft recentelijk in opdracht van Cartier een wereldwijde campagne gefotografeerd en hij werkt in opdracht voor bekende tijdschriften zoals Vogue Hommes International, GQ-Style en Interview.

Zijn foto’s en films zijn wereldwijd verzameld en tentoongesteld in musea en galerieën. Een bijzonder project was de speelfilm “There is No Blue without Yellow and Orange”, waarin hij de woon- en werkomgeving van de schilder Vincent van Gogh in kaart bracht. Deze film ging in 2010 in première in het National Art Centre in Tokio.

Unseen is een kunstbeurs gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie. De beurs verbindt het nieuwe met het gevestigde en het gevestigde met het nieuwe, waardoor een platform ontstaat dat een belangrijk inzicht is geworden in de nieuwste ontwikkelingen en richtingen die het medium fotografie inslaat.

Unseen

21 t/m 24 september 2023