Live: Mike Boddé bij vernissage Octavie Wolters & Theo Seesing

Op zaterdag 25 februari opent de duotentoonstelling ‘Alleen samen zijn we heel’ van Octavie Wolters en Theo Seesing. Deze middag vieren we de opening met een artist talk van beide kunstenaars gevolgd door een live concert van Mike Boddé.

Van Pil tot Podium Witteman. Mike Boddé (1968) is pianist en muzikant, en voormalig cabaretier. Hij studeerde muziek in Amerika, Chinees in Leiden en ging later naar het conservatorium om zich te bekwamen in compositieleer. Hij ontving onlangs de ‘Tinnen Bunzing’ van Appingedam, uit handen van niemand minder dan zijn broer Jim.

Iedere zondagavond is Mike in het tv-programma Podium Klassiek te zien. Dit muziekprogramma biedt een podium aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen.

Afbeelding boven: Mike Boddé door Lenny Oosterwijk ©

Live: Mike Boddé bij vernissage Octavie Wolters & Theo Seesing

25 februari 2023

Meer informatie