Nu te zien: Retrospectief van Sander Buijk

Sander Buijk fans opgelet: vanaf 21 juni is de solo expositie ‘Retrospectief’ in Gallery Untitled te zien. Wie in Gallery Untitled is geweest, kent Sander Buijk. Zijn opvallend vriendelijke en stoere beelden zijn een constante blikvanger in onze ruimtes. Het werk van Sander staat bekend om zijn bijzondere en contrasterende materiaalgebruik.

Retrospectief

Zoals de naam het al zegt, presenteren we in de nieuwe expositie een overzicht van zijn beste werken door de jaren heen. Uiteraard zullen er ook nieuwe beelden te zien zijn. Hoewel het werk van Sander heel herkenbaar is, lukt het de kunstenaar iedere keer weer om zichtzelf te vernieuwen en ons te verassen.

Sander Buijk – Bulls eye

Afbeelding boven: Sander Buijk – Geschakeld XIII

Sander Buijk: Retrospectief 

21 juni t/m 1 september 2024

Beschikbare werken