Mega softijs van Florian & Ko

Met dit weer is het de hoogste tijd voor ijs. In de nieuwe expositie van Florian Borstlap & Ko de Kok zijn zowel dubbellikkers, raketjes als softijsjes te vinden. Met als hoogtepunt een twee meter hoge, roze oublié hoorn met uiteraard een customized discodip lijst. Het was een uitdaging om een lijst van 1,5 bij 2 meter in de spikkels te dippen, maar het is heel goed gelukt.

Bijzonder aan het nieuwe werk is dat Ko voor het eerst met olieverf heeft gewerkt, in plaats van potlood. Hierdoor lijkt het ijs zo levensecht dat je bang bent dat het smelt in de zon. De tentoonstelling is nog tot en met 16 juni in de galerie te bekijken. Kom je langs? Er liggen raketjes klaar in de vriezer 🙂

Geen plaats voor zo’n grote lijst? Geen punt, alle ijsjes zijn ook beschikbaar op A3 formaat.

Foto’s boven: details Oubliehoorn met discodip XXL

Florian Borstlap & Ko de Kok – Oubliehoorn met discodip (roze) | 30 x 40 cm | € 399,00

Binnenkort te zien: Florian Borstlap & Ko de Kok

19 april t/m 16 juni 2024

Beschikbare werken