Nieuw werk Octavie Wolters

Voor haar eigen verjaardag maakte Octavie Wolters deze uitzinnige bos bloemen. De kunstenares is allergisch voor bijna alles wat bloeit en zal dus nooit bloemen in huis hebben. De oplossing: ze maakte een eeuwig durende bos bloemen voor zichzelf. Ze maakte ‘m met de de reductietechniek, om zo veel mogelijk kleuren toe te voegen.

“Uiteindelijk hou je een leeggeschraapt lapje linoleum over, dat is wel jammer maar het zorgt ook voor een gevoel dat ik er alles uit heb gehaald wat er uit te halen viel. Precies zoals met de afgelopen 47 jaar.” aldus Octavie.

Octavie maakte in totaal acht afdrukken, vanwege de reductie techniek is de print dus nooit meer opnieuw te maken. Unieke werken dus! Wij zijn fan. Bestel de print vanaf nu in onze webshop.

Octavie Wolters – Abundance | Lino-cut print, framed with passe-partout in wooden frame | € 495,00

Laatste kans: Dit gaat nooit voorbij

Octavie Wolters blijft steeds opnieuw experimenteren met verschillende druktechnieken. Voor haar laatste boek en gelijknamige expo Dit gaat nooit voorbij werkte ze voor het eerst met meer kleuren prints. Het resultaat: een muur met twaalf kleurrijke linoprints als een verzameling snoepjes. Dit weekend is de laatste kans om de expositie in de galerie te bekijken, die duurt tot zondag 14 april.

Klik hier voor meer informatie.

Nu te zien: Octavie Wolters

2 februari t/m 14 april 2024

Beschikbare werken