Zondag 17 februari | Concert Stan Vreeken

Aankomende zondag 18 februari treedt Stan Vreeken op in de galerie tijdens de opening van de nieuwe expo van Octavie Wolters. Stan is een liedjesschrijver met een fijnzinnige verbeelding en een verrassend gevoel voor beeldspraak. Tijdens dit intieme concert zal Stan (gitaar en zang) o.a. repertoire spelen dat zal verschijnen op zijn volgende album, dat in 2024 verwacht wordt.

Stan treedt op tijdens de opening van de nieuwe expositie van Octavie Wolters in de galerie. Aanleiding van de expositie is de publicatie van Octavie’s nieuwste boek Dit gaat nooit voorbij. Het boek is een lofzang op de natuur en bevat twaalf beeldschone prenten. Alle originele linosneden én ander nieuw werk zijn in de expositie te bewonderen.

Foto: Lenny Oosterwijk

Concert Stan Vreeken

Zondag 18 februari | vanaf 14:30 – 17:00 | Gallery Untitled

meer informatie