Nieuw boek van Octavie Wolters

Dit gaat nooit voorbij‘ is een lofzang op de natuur, met prachtige vogelprenten en rake, poëtische teksten over het leven, over geloven in wat je niet kunt zien, over bang zijn, missen en over wat het grootste geluk is.

Twaalf maanden, twaalf linosneden, twaalf wandelingen en twaalf gesprekken met vogels. Het boek bevat 12 prachtige lino’s in kleur. Alle seizoenen komen voorbij, voor elke maand is er een prent met een bijbehorende tekst. Soms verwonderend, dan ontroerend of beschouwend, maar altijd met de natuur in de hoofdrol.

Vanaf 2 februari zijn alle linosneden te zien in Octavie Wolters’ solo tentoonstelling in Gallery Untitled.

Octavie Wolters – De merel in het maanlicht

Nieuwe boek en lino’s Octavie Wolters

De nieuwe lino’s en het boek ‘Dit gaat nooit voorbij’ van Octavie Wolters zijn vanaf 31 januari te koop.

Bestel hier