Opening Michela Castagnaro

Afgelopen zondag opende de solotentoonstelling van Michela Castagnaro met een optreden van Willem ‘t Hart en Djoeke. Michela vertelde over het vastleggen van momenten in de natuur, hoe ze haar ervaring bevriest in keramiek en over de schoonheid van het helen van een gebroken hart. Geheel in deze lijn werd het publiek door Willem even meegenomen naar een plek waar tijd niet bestaat en raakte Djoeke met haar gelaagde stem.

Het kleurrijke keramiekparadijs vol planten, eeuwige kaarsen en andere alledaagse voorwerpen van klei, is nog tot en met 28 januari 2024 te bezoeken. De nog beschikbare werken van Michela vind je 24/7 op deze pagina.

Bekijk alle andere foto’s op onze Facebookpagina.

Foto’s door Sem Rietstap Photo

Terugkijken: opening Michela Castagnaro

te zien tot en met 29 januari 2024

Beschikbare werken