Tentoonstelling Michela Castagnaro

Michela Castagnaro haar keramiek komt voort uit fantasie en inspiratie, zoals de natuur, persoonlijke ervaringen en voorwerpen uit het dagelijks leven. Michela vereeuwigt in keramiek wat soms al snel vergaat. Zo startte zij haar collectie met een kaars die eeuwig brandt. Met deze kaars zorgt ontwerpster Michela Castagnaro ervoor dat het licht altijd blijft branden. Ook wil ze laten zien dat er hoop kan zijn. De kaars brandt als herinnering aan een verloren persoon, liefde, voor een nieuw begin, of gewoon een wens voor jezelf. Een kaars die voor altijd brandt.

Deze solo expositie is een verzameling van al haar werken. „Dit is mijn wereld”, zegt ze, terwijl ze naar het landschap van uitgestalde keramieken producten kijkt. Het is haar wereld, waarin kaarsen altijd branden, waarin planten nooit meer groeien, waar lucifers niet kunnen ontbranden en er lijm is tegen een gebroken hart.

Lees hier het interview met Michela verder.

Solo expositie Michela Castagnaro

24 november 2023 t/m 28 januari 2024

Beschikbare werken