Tentoonstelling Collateral Damage door Driessens & van den Baar

Vanaf 13 oktober is de nieuwe solo expositie van Driessens & van den Baar te zien in de galerie, hier tonen ze nieuwe werken waarin de natuur en het landschap als zowel beschermend als bedreigd fenomeen het uitgangspunt is. Een deel van de werken is verbonden aan het verdwijnen van mensen op de vlucht, in zee, in bossen (branden), in bergen en woestijnen, op hun weg naar Europa en op zoek naar een nieuw bestaan. Een ander deel gaat over het verdwijnen van de natuur zelf, als gevolg van ons menselijk handelen.

Als kunstenaars ontwikkelen ze beelden met een visie op actuele gebeurtenissen, zoals die voelbaar zijn in hun directe omgeving. Het is hun missie met de schoonheid van de beelden te verleiden, om vervolgens een dieper liggende boodschap te onthullen die twijfel veroorzaakt en aanzet tot heroverweging. Dit bereiken ze door op een eigen ontwikkelde werkwijze te blijven analyseren, ontdekken, en vernieuwen om zo bij te dragen aan een dieper inzicht in de wereld waarin we samen leven. Hun gezamenlijke energie en aandacht is altijd terug te vinden als waarde in de kunstwerken.

Kom je langs?

Collateral Damage nu te zien

13 oktober t/m 21 januari 2023

Beschikbare werken