Vincent van de Wijngaard in de galerie

De werken van Vincent van de Wijngaard hangen nu in de galerie, zijn werk wordt gekenmerkt door een behendige omgang met kleur en onderzoekende stijl, waardoor beelden ontstaan met scherpe details en diepgaande allure. Na een vroege interesse in muziek en grafisch ontwerp studeerde hij fotografie aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Zijn projecten hebben hem sindsdien naar meer dan zeventig landen gebracht, waardoor een waardering en bekendheid met diverse culturen is ontstaan die zijn werk een uniek internationaal perspectief geeft.

Van de Wijngaards beheersing van verhaal en comfort bij het werken op afwisselend grimmige en uitgebreide locaties heeft geleid tot opdrachten voor Vogue US, Vogue UK, Vogue Italia, Interview US, Harpers Bazaar US, Financial Times, Zeit Magazin en vele anderen.
Tot de commerciële klanten van Van de Wijngaard behoren onder meer: Louis Vuitton, Cartier en Dior.

Zijn foto’s en films zijn verzameld en tentoongesteld in musea en galerieën over de hele wereld. Van de Wijngaards speelfilm There is No Blue without Yellow and Orange, die de woon- en werkomgeving van de schilder Vincent van Gogh in kaart bracht, ging in 2010 in première in het National Art Center in Tokio.

Vincent van de Wijngaard in de galerie

Beschikbare werken