Nog maar heel even: De langverwachte nieuwe tekening van Carlijn Kingma. Nu al een exemplaar reserveren?

We kijken er reikhalzend naar uit: het nieuwe werk van megatalent Carlijn Kingma is bijna af. De nieuwste pentekening van deze cartograaf van de maatschappij gaat over het bankwezen en is ontstaan in samenwerking met Martijn Jeroen van der Linden (onderzoeker geldstelsel) en Thomas Bollen (onderzoeksjournalist Follow The Money).

Wie maakt ons geld? Waar stroomt het naartoe? En waarom werkt ons financieel systeem niet voor iedereen? Deze vragen staan centraal in ‘Het waterwerk van ons geld’, het nieuwste project van kunstenaar en cartograaf Carlijn Kingma. We kunnen je alvast een klein voorproefje tonen in deze post.

Vanaf 16 oktober is het nieuwste werk van Kingma te zien in Rijksmuseum Twenthe
Vanaf 14 april 2023 hebben we een solotentoonstelling van Carlijn Kingma in Gallery Untitled met haar nieuwste werken.

Reserveer een exemplaar.
Wil je verzekerd zijn van een gesigneerde ingelijste fine-art print van dit nieuwe werk aan jouw muur? Het waterwerk van ons geld is volgend jaar beschikbaar in Gallery Untitled. Gezien de populariteit van Kingmas werk houden we tot die tijd een lijst bij van mensen die er graag een willen hebben.

Meer info? Stuur een mailtje naar Lenny via:  info@galleryuntitled.nl

Al het beschikbare werk van deze fantastische kunstenaar is te vinden op onze webshop en te zien in Gallery Untitled. 

Carlijn Kingma – Het waterwerk van ons geld

Met haar laatste tekening brengt Kingma het bankwezen in kaart om het voor een breed publiek toegankelijk te maken. Met behulp van de metafoor ‘geld als water’ brengt ze de wereld van het grote geld tot leven. Ze loodst de kijker door een landschap van onzichtbare geldstromen en verborgen krachten: een ontdekkingsreis naar de rol van geld in onze samenleving.

Carlijn Kingma – Het waterwerk van ons geld

Afbeelding boven: door Sanne Donders

Nog maar heel even: De langverwachte nieuwe tekening van Carlijn Kingma. Nu al te bestellen

Meer informatie

Beschikbare werken