Nieuw: Geschakeld 9 door Sander Buijk

Wie vaker in Untitled komt is zeker bekend met het werk van Sander Buijk. Binnenkort is er een nieuw beeld van zijn hand te zien en aan te schaffen bij ons. 

Buijks werk zit bomvol met aantrekkelijke tegenstellingen. Zijn opvallend vriendelijke en stoere beelden zijn een constante blikvanger in onze ruimtes. Het werk van Sander staat bekend om zijn bijzondere en contrasterende materiaalgebruik. Het is krachtig en kwetsbaar tegelijkertijd. Zo combineert hij moeiteloos elegant wit keramiek of brons met stoer beton. Wil dit nieuwe werk reserveren of aanschaffen? Neem dan contact op met Lenny via info@galleryuntitled.nl

Geschakeld 9
Kunstenaar: Sander Buijk
Formaat: 45 cm hoog
Materiaal: Beton en glas
Editie: 8 + 2 AE
Foto: Sander Buijk – Gallery Untitled ©