Op zondagmiddag 2 oktober komt Gavin Reijnders in Gallery Untitled om zijn geestige en gevoelige liedjes te laten horen. We vieren op deze intieme zondagmiddag de opening van de solotentoonstelling van Cirque de Pepin. Kaartjes zijn te koop op onze website.

In zijn liedjes zoekt cabaretier Gavin Reijnders een balans tussen grappig, idioot en sentimenteel. Hij schrijft over simpele dingen die hij heel ingewikkeld vindt en moeilijke dingen die eigenlijk heel simpel zouden moeten zijn. Hij neemt zichzelf en de wereld niet te serieus maar is altijd schaamteloos persoonlijk.

“Een innemende performer met een dijk van een zangstem.” – Het Parool (2019)

Opening Solo tentoonstelling Cirque de Pepin | 2 oktober | Inloop 14.30 | Concert 15.00 | Borrel 16.30

Cirque de Pepin, oftewel Pepijn van den Nieuwendijk, ken je natuurlijk van zijn enorme Delftsblauwe vazen in onze middelste zaal. Deze keramisch kunstenaar en tekenaar laat zich inspireren door sprookjes, legendes en (tijd)reizigers. Voor deze nieuwste tentoonstelling dompelde Pepijn zich onder in een onderwerp wat hem al lang fascineert en inspireert: de Dodo. Vanaf nu is onze eerste zaal gevuld met Pepijns geestige en en kundige werk. Vazen, tekeningen, schalen en beelden van allerlei verschillende Dodo’s. Vakmanschap met een knipoog!

Meer info over Cirque de Pepin vind je hier: https://galleryuntitled.nl/artist/cirque-de-pepin/


Het einde van het begin –  Cirque de Pepin (c)