Wegdromen in nieuwe waterreflecties

In de natuur vindt Lenny Oosterwijk zijn inspiratie. Speurend met zijn fotocamera naar schilderachtige reflecties in water, complexe structuren van bomen en nostalgische korenvelden ontdekt Oosterwijk de meest schilderachtige beelden. Vanaf vrijdag 8 oktober is de fotografie van Lenny Oosterwijk in twee zalen te zien.

“Op zoek naar schoonheid loop ik langs rivieren en struin ik door bossen en velden. L’Ormançon is de beek die door mijn tuin stroomt. Ze slingert door het groene gras in de vallei. Vaak is schoonheid heel dichtbij. Een kwestie van goed kijken.”

Heraclitus. L’Ormançon.
Editie: 9 + 2AP
Formaat: 154 x 204 cm
Materiaal: fine art papier, dibond & handgemaakte houten lijst

Details van Heraclitus L’ormancon

Heb je interesse in het werk van Lenny Oosterwijk?  Op onze webshop vind je een overzicht van alle beschikbare werken tot nu toe. Wil je een bepaalde foto in het echt bekijken mail dan met info@galleryuntitled.nl

Foto’s en details :  Heraclitus . L’Ormançon, Lenny Oosterwijk (c)