Filmische elektro-muziek Beau Zwart in een pastelkleurig paradijs

Als je de afgelopen dagen bij Untitled bent geweest heb je misschien al een kijkje genomen in de nieuwe solo-expo van Laura Schurink. In dit pastelkleurige paradijs vieren we graag samen met jou de opening van deze bijzondere expositie.

Kaarten concert Beau Zwart en meer info via https://www.untitled2011.com/presents/

Beau Zwart groeide in Rotterdam op achter de piano. Hij raakte geïnspireerd door klassieke componisten en ontdekte daarna ook de jazz en elektronische muziek. Op de HKU studeerde hij muziek en technologie. Tegenwoordig werkt hij als DJ, performer, filmcomponist en producer.  Hij trad onder andere op bij verschillende festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en North Sea RT en heeft een maandelijkse radioshow bij Operator Radio.

Ben je alvast nieuwsgierig geworden naar het werk van Schurink? Een interview met deze kunstenaar kan je lezen op onze website. Ook kan je alvast digitaal door de werken bladeren op onze webshop.

Openingsevent Laura Schurink
Inloop: 14.30 – 15.00
intro en interview Laura Schurink: 15.00 – 15.30
Concert Beau Zwart: 15.30 – 16.00

Foto’s: solo expo Laura Schurink in Gallery Untitled
Foto boven: Beau Zwart door Mark Bolk ©