Een schot in de roos: De Bulls Eye van Buijk

de afgelopen tijd al gespot in de middelste zaal van Gallery Untitled. Bulls Eye, het allernieuwste werk van Sander Buijk is een echte blikvanger van beton. 

Buijks werk zit bomvol met aantrekkelijke tegenstellingen. Zijn opvallend vriendelijke en stoere beelden zijn een constante blikvanger in onze ruimtes. Het werk van Sander staat bekend om zijn bijzondere en contrasterende materiaalgebruik. Het is krachtig en elegant tegelijkertijd.

Deze stoere nieuwe stier van gegoten beton heeft twee trotse hoorns van prachtig glanzend brons.

Bulls Eye | Sander Buik
Oplage: 8 + 2AE
Maat: 69 x 90 cm, 60 cm hoog
Materiaal: gegoten beton en brons
Prijs: € 6.500,00

Wil je Bullseye in het echt komen bekijken? Dat kan! Gallery Untitled is open op vrijdag, zaterdag en zondag, tussen 11.00 en 17.00. Wil je meer werk van Buijk zien? Neem alvast een kijkje bij het aanbod op onze webshop. Dit werk aanschaffen of reserveren is mogelijk via info@galleryuntitled.nl