Toonaangevend: de piano van Pallotti

Alvast een voorproefje van de nieuwste tentoonstelling in onze achterste twee zalen. The (un)playable world, een imposante piano van XPS-schuim, is de nieuwste toevoeging aan het oeuvre van Pallotti. 

Pallotti maakt al zijn kunstwerken met de hand. Er kom dus geen 3D-printer of lasersnijder aan te pas.

Kom je langs om Pallotti te bekijken? Gallery Untitled is open op vrijdag, zaterdag en zondag, tussen 11.00 en 17.00. Bezoek op afspraak is ook mogelijk. Hiervoor kan je contact met ons opnemen via info@untitled2011.com

PALLOTTI PRIVATE PREVIEW | Gallery Untitled
Dinsdag 21 juni           9.00 – 17.00
Wil je deze bijzondere nieuwe kunstenaar ontmoeten en in alle rust genieten van zijn bijzondere werk? Je bent welkom om te komen kijken en hem al je vragen te stellen tijdens de special Private Preview. Meld je aan via jasmijn@galleryuntitled.nl

Beeld Bovenaan: The (Un)playable worldPallotti
Beeld onderaan: The (Un)playable worldPallotti