Pallotti ontmoeten? Dat kan!

De komende maand organiseren we weer een aantal dagen waarop je Pallotti kan ontmoeten en een rondleiding kan krijgen van deze inspirerende kunstenaar. Kijk hieronder voor de data waarop Pallotti aanwezig is in Gallery Untitled!

Op onderstaande dagen is Pallotti de hele dag aanwezig in Gallery Untitled en kan je hem het hemd van het lijf vragen. Wil je een rondleiding van Pallotti zelf langs zijn indrukwekkende en handgesneden werken? Meld je dan even aan via jasmijn@galleryuntitled.nl en vermeld daarbij de dag en het tijdstip waarop je Pallotti wil ontmoeten. 

PALLOTTI AANWEZIG IN GALLERY UNTITLED
Zaterdag 30 juli
11.00 – 17.00

PALLOTTI AANWEZIG IN GALLERY UNTITLED
Zondag 14 augustus
 11.00 – 17.00

PALLOTTI AANWEZIG IN GALLERY UNTITLED
Vrijdag 26 augustus
 11.00 – 17.00

PALLOTTI AANWEZIG IN GALLERY UNTITLED
Zaterdag 3 september
 11.00 – 17.00

Kan je niet op een van deze dagen maar wil je de tentoonstelling van Pallotti wel nog zien? Je bent van harte welkom in Gallery Untitled. Pallotti is nog te zien tot en met 3 september. Check ons zomerrooster hierboven voor de dagen waarop we open zijn in augustus. Ben je al op zonvakantie? je kunt Pallotti ook op onze webshop bekijken. 

Beeld: Pallotti in Untitled – Sem Rietstap