Nog tot 4 september: Wandschappen

In onze eerste zaal waan je je momentel in de kleurrijkste jungle die je ooit zag. In hun expositie “Toxic times, Clashing colors” laat Wandschappen je de mooiste nieuwe viltplanten zien, ontstaan uit onderzoek naar beelden, materiaal en betekenis.

“You feel at home where you grow your own plants”.

In 2022 ontstond bij Wandschappen de behoefte om de Viltplantencollectie aan te vullen met andere groeivormen, niet noodzakelijk bestaande. De eerste nieuwe serie die daaruit voortgekomen is heet Parasites. Parasites zijn monochrome wandobjecten, samengesteld uit laagjes vilt. Ze lijken uit de wand te groeien. Hun intense kleuren trekken de aandacht, zeker door de wijze waarop ze bij Gallery Untitled zijn gepresenteerd.

En natuurlijk toont Wandschappen je de prachtige Viltplanten, met verrassende nieuwe modellen en ongekende kleurgroepen.

Wil je thuis nog even kijken naar alle schitterende planten van wandschappen? Check onze webshop!
Liever in het echt zien? We zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00. 

Beeld: Wandschappen in Untitled
Beeld onder: Opening Wandschappen – Sem Rietstap