image
About Gallery Untitled

Met een oppervlakte van meer dan 350 m2 permanente galerieruimte is Gallery Untitled in één klap de grootste galerie van Rotterdam.

In een prachtig oud schoolgebouw van SKAR aan de Koningsveldestraat 14 in Rotterdam Noord zit het vol met creatieve geesten. Laat na het galeriebezoek de kunst even op je inwerken tijdens een bezoek aan inpandig restaurant De Kok & De Tuinman.

Lenny Oosterwijk begon in 2011 op de begane grond van zijn woning in Rotterdam Gallery Untitled. Hij is art director (van o.a. RAILS) en fotograaf (hij won de Zilveren Camera in 2016). Al snel deed Gallery Untitled mee aan diverse kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Samen met galerista’s Jasmijn Kam en Iris Bergman ontwikkelt Gallery Untitled diverse exposities en events met een toegankelijk karakter. Door optredens tijdens tentoonstellingen van bekende schrijvers en muzikanten zoals Wilfried de Jong, Loes Luca, Hugo Borst, Elfie Tromp, Ntjam Rosie en David van Reybrouck is Gallery Untitled inmiddels een begrip in Rotterdam geworden.

Je bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in deze unieke ruimte aan de Koningsveldestraat nummer 14. Gallery Untitled is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 en op de resterende dagen op afspraak te bezoeken.

E-mail: info@untitled2011.com
Telefoon: +31 (0) 651426758
Open: iedere vrijdag, zaterdag & zondag van 11.00u – 17.00u (en open op afspraak)
Adres: Koningsveldestraat 14 | 3037 VS | Rotterdam
Facebook: Gallery Untitled
Instagram: @gallery_untitled

Foto door Iris Bergman (c)

Team Gallery Untitled

woocommerce-placeholder

Lenny Oosterwijk

Functie omschrijving

woocommerce-placeholder

Lenny Oosterwijk

Functie omschrijving

woocommerce-placeholder

Lenny Oosterwijk

Functie omschrijving