Ontbijten met Hans van Asch

Zou Hans van Asch na het eten van een boterham met hagelslag een ingeving hebben gekregen voor deze foto? Voor het werk le petit déjeuner legde hij hagelslagjes in een patroon à la Mondriaan, je moet er maar opkomen.

Zoals bij alle werken van Hans is de titel onlosmakelijk aan het werk verbonden. Hierin gaat hij zover dat een foto of serie waar hij geen titel voor kan vinden voorlopig aan de kant wordt gezet, omdat het beeld hem dan nog niet kan overtuigen.

Deze en andere foto’s zijn nog tot 16 juni in Gallery Untitled te zien. Een heel mooie overzichtstentoonstelling Another World. Kom dus snel langs om de rest van zijn foto’s en ruimtelijk werk te bewonderen.

Foto boven: Hans van Asch – le petit déjeuner

Hans van Asch – Another World

12 april t/m 16 juni 2024

Beschikbare werken