Uitgelicht: TelmoMiel

Wist je dat het werk van Telmo Pieper over de hele wereld te vinden is? Samen met kunstenaar Miel Krutzman vormt hij sinds 2007 het creative duo TelmoMiel. De twee hebben elkaar ontmoet op de Willem de Kooning academie.

Samen maken ze enorme muurschilderingen waarin ze individuele stukken samen voegen in één compositie. Ze ontdekten dat ‘perspectief’ één van de belangrijkste en meest interessante aspecten van kunst is. Het perspectief van de maker ten opzichte van de kijker, het verschil in bedoeling, betekenis en interpretatie. Perspectieven op concept, kleuren en compositie, enzovoort. Dit idee van ‘meerdere kijkpunten’ en meningen is een voortdurende ontdekking in hun werk.

Foto boven: TelmoMiel – Now and then. Rabat, Marokko. 2023

TelmoMiel, Huddle. Redding, California, USA.

TelmoMiel, On our way. Aarhus, Denmark.

Voor zijn soloexpositie Entangled in Gallery Untitled schildert Telmo op doek in plaats van op de muur. Bekijk zijn schilderijen op groot formaat die zowel hyperrealistisch als dromerig en surrealistisch zijn. Naast de originele schilderijen verkopen we verschillende werken op print. Bekijk zie via onderstaande link.

Telmo Pieper – Entangled

26 januari t/m 7 april 2024

Beschikbare werken