Nieuw in de galerie | Hans van Asch

Vanaf vandaag zijn de foto’s van Hans van Asch in de galerie te bewonderen. Van Asch fotografeert opstellingen met verwijzingen naar architectuur, minimale kunst en de visuele poëzie. Hij is letterlijk een beeldbouwer.

De fotograaf maakt gebruik van een digitale camera, zijn foto’s worden achteraf niet in de computer bewerkt. Dit houdt in dat de foto een natuurgetrouwe weergave is van de werkelijkheid. Zijn beelden ontstaan op het snijpunt van abstractie en figuratie. Het zijn realistische beelden die vaak onwerkelijk en surreëel aanvoelen. Van Asch gebruikt o.a. levende vogels die hij lokt met wormen in zijn achtertuin. De vogels voegen een fotografisch moment toe aan de opstellingen.

Afbeelding boven: Hans van Asch, The Horizontal City, 2023.

NIeuw in de galerie: Hans van Asch

vanaf 16 februari 2024

Beschikbare werken