Nu te zien: Telmo Pieper

Samen met oud-klasgenoot Miel Krutzmann startte hij in 2012 met TELMO MIEL. Samen maken ze enorme muurschilderingen waarin ze individuele stukken samen voegen in één compositie. Ze ontdekten dat ‘perspectief’ één van de belangrijkste en meest interessante aspecten van kunst is. Het perspectief van de maker ten opzichte van de kijker, het verschil in bedoeling, betekenis en interpretatie. Perspectieven op concept, kleuren en compositie, enzovoort. Dit idee van ‘meerdere kijkpunten’ en meningen is een voortdurende ontdekking in hun werk.

Voor deze solo expositie schildert Telmo op doek in plaats van op de muur. Verwacht indrukwekkende schilderijen op groot formaat die zowel hyperrealistisch als dromerig en surrealistisch zijn.

Op 26 januari opent de solo-expositie van de Rotterdamse kunstenaar, illustrator en muurschilder Telmo Pieper (1989). Dit is de allereerste expositie van de kunstenaar in Nederland.

Nu te zien: Telmo Pieper

26 januari t/m 7 april 2024

Beschikbare werken