Optreden van Wilfried de Jong & Cok van Vuuren

Cok van Vuuren speelt al jaren op allerlei elektrische gitaren, Wilfried de Jong zweert al heel lang bij zijn contrabas. Ze treden regelmatig samen op in theaters met de band Ocobar, nu zijn ze een hecht duo. Wilfried en Cok vormen bekende popnummers (van John Mayer, Buckshot, Pointer Sisters en anderen) om tot dromerige zoektochten. De melodie wordt opgetild door soundscapes en vrije, soms vrolijke uitstapjes.

Als extraatje leest Wilfried ‘Betty’s Blues’ voor uit zijn laatste boek Schwung. Cok begeleidt dat korte verhaal – over een gitaar spelende zwerver in de metro – met een intieme blues die steeds meer ontspoort.

Afbeelding boven: Lenny Oosterwijk (c)

Optreden van Wilfried de Jong & Cok van Vuuren

29 oktober

Let op: Dit event is alleen op uitnodiging te bezoeken.