Solo expositie Luuk Bode – Current

Luuk Bode is een kunstenaar die woont en werkt in Rotterdam, Nederland. Zijn portfolio toont een grote verscheidenheid aan schilderijen, muurschilderingen, tekeningen en sculpturen, en sinds kort ook interieurprojecten. Gedurende zijn carrière ontwikkelde hij een sterk gevoel voor kleur en vormen, waardoor zijn werk steeds abstracter werd.

Luuk bode over Current:
“Het is een verzameling werken met als overeenkomst dat ze allemaal in de periode 2022 en 2023 zijn ontstaan. Door alleen een tijdsperiode als kader te nemen, ontstaat een goed beeld van de  breedte van mijn werk, in verschillende formaten, technieken en ondergronden. Door deze opzet ontstond ook ruimte om wat meer experimentele /onderzoekende* werken te tonen, waaronder een aantal cirkelvormige werken op houtpaneel, waarin onderhuids wat Japanse invloeden zijn verschenen.”

Afbeelding boven: Luuk BodeSouth of heaven

Save the date: Luuk Bode – Current

29 september t/m 19 november

Beschikbare werken