Help Florian & Ko met een doorstart
Op woensdag 28 juni is de gehele Keilewerf 1 afgebrand, waar het gezamenlijk atelier, archief en tattooshop van Florian Borstlap & Ko de Kok zat. Bekend van de ijsjes- en snackkunst die Gallery Untitled zeer regelmatig toont.
Florian & Ko zijn een crowdfunding gestart om een doorstart te maken. Wil je een steentje bijdragen? Klik dan hier.
Florian & Ko:
‘Alles is tot as. We zijn verdrietig en verslagen, maar gaan niet bij de pakken neerzitten.
De schade van alle ondernemers in de Keilewerf en van ons, is bijna niet in geld uit te drukken. Zo hadden wij geïnvesteerd in allerlei professionele lijsten en materialen voor ons snackproject en stonden er werken ingelijst klaar voor kunstbeurzen. Ladeblokken en kasten vol met onze archieven, ons afstudeerwerk, ontelbaar veel tekeningen en meer. Er mocht geen brandverzekering worden afgesloten omdat het pand op de slooplijst stond.
Om een doorstart te kunnen maken zijn wij deze crowdfunding gestart. Hiermee kunnen we een nieuwe inboedel kopen (denk aan tekenmaterialen, kasten, lijsten, lijm, epoxy, verf, gereedschappen, noem maar op) en ons verlies (geluidsapparatuur, instrumenten, ingelijste kunstwerken, tattoobenodigheden) tegemoet komen.
Alle kleine beetjes helpen. Dank voor alle steun. Veel liefs, Florian & Ko.’