14 april – 29 september 2023

Carlijn Kingma is de afgelopen twee jaar, in samenwerking met Follow The Money, bezig geweest met een spectaculair werk: Het waterwerk van ons geld. Hoe zit ons geldstelsel in elkaar? Wie hebben er invloed op? En werkt ons financieel systeem wel voor iedereen? Deze vragen staan centraal in het nieuwste project van Kingma.

Het waterwerk van ons geld en meer nieuw werk zijn te zien en te koop tijdens Carlijn Kingma’s solotentoonstelling in Gallery Untitled. We vertonen ook de animatie van Het waterwerk van ons geld met een voiceover door Carlijn Kingma zelf. > Via onze website kun je Het waterwerk van ons geld reserveren.

Carlijn Kingma heeft simultaan een solotentoonstelling in Kunstmuseum Den HaagDe toekomst van ons geld.

Haar werk is vanaf 20 mei 2023 in de Dutch Pavilion tijdens La Biennale di Venezia.