Live: Luca Warmer bij vernissage Floris Hovers

Op zondagmiddag 11 december opent de nieuwste solotentoonstelling van Hovers met een live concert van Luca Warmer

Luca Warmer is een Nederlandse stemkunstenaar en beschouwt haar lichaam als instrument. Voor haar soloperformance in Gallery Untitled vermengt zij klank, ritme, zang en dichtwerk tot een muzikaal schouwspel. ‘’Ik nodig je uit om te luisteren naar de zeggingskracht van de kunst en via mijn stem weer te verbinden met je ware zelf.’’

Floris Hovers: “Kleur is ervaring en emotie. Het is ook zo met muziek. Je kunt een stuk helemaal perfect snappen en lezen en perfect spelen. De vraag is dan of je er mensen mee raakt. Zo is het met kleur, maar ook met vorm en kunst.”

Voor het concert zal Jasmijn Kam Floris Hovers kort interviewen over zijn werkwijze en inspiratie.

Live: Luca Warmer bij vernissage Floris Hovers 

11 december 2022 | Inloop 14.30u | Aanvang 15.00u

Meer informatie