Ben je al langs geweest in onze eerste zaal? Afgelopen zondag openden we op feestelijke wijze de nieuwste solotentoonstelling van Cirque de Pepin, helemaal in het teken van de Dodo. Vanaf nu zijn er ook prints beschikbaar van deze speciale vogel. 

Portugese pinguïn, grifeend, dronte, kermisgans, walgvogel en pluk-kontige: deze uitgestorven diersoort heeft veel namen gehad. Hoe je hem ook wil noemen, bij deze tentoonstelling vind je dodo’s in alle soorten en maten, waaronder deze spectaculaire print in het Delfts Blauw waar we Cirque de Pepin zo goed van kennen. Beschikbaar op klein en groot formaat, met en zonder lijst.

Bekijk de prints nu op onze webshop. Krijg je geen genoeg van de dodo? Je bent op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 11.00 en 17.00 van harte welkom om de beelden, borden, tekeningen en schilderijen die Cirque de Pepin voor deze tentoonstelling maakte te komen bekijken in onze eerste zaal. De tentoonstelling duurt nog tot 6 november.