Binnenkort: Sculpturen van Laura Schurink
Vanaf 17 september presenteert Untitled een solo expositie van Rotterdamse kunstenaar Laura Schurink. Speelse, kleurrijke sculpturen met een duurzame twist.

Maak kennis met de opvallende stijl van Laura Schurink. Oplettende kijkers zullen haar werken al eerder in de middelste zaal van Untitled hebben gespot, en onlangs op OBJECT. Vanaf 17 september is haar solo-tensoontelling bij Gallery Untitled geopend!

Over Laura Schurink:
Het werk van compositie kunstenaar Laura Schurink bestaat uit een speels palet vol kleuren, vormen en texturen. Haar verfijnde esthetiek is zichtbaar gevormd in de mode. Van deze vervuilende industrie deed ze echter afstand, om op een duurzame manier als autonoom kunstenaar verder te gaan.

Laura plaatst gevonden en tweedehands materialen uit hun context om zo deel te nemen aan een nieuwe constructie. Ze geeft deze spullen hiermee een nieuwe betekenis, los van hun oorspronkelijke functie. Iedere compositie is een nieuwe zoektocht naar een speelse balans tussen kleur, vorm, textuur en materiaal, waar Laura zich laat leiden door de materialen die ze tot haar beschikking heeft. Haar elegante sculpturen komen samen in een pastelkleurig decor van licht, stof en vorm.

Foto boven: A_W_2020_4 – Laura Schurink – Gallery Untitled ©
Foto onder: A_W_2019_4 – Laura Schurink – Gallery Untitled ©