Muziek van Artvark SQ tijdens finissage Luuk Bode 

Op drie oktober vieren we de solo-expo van Luuk Bode eindelijk weer zoals jullie van ons gewend zijn. Met muziek van Artvark SQ, een interview met Bode door Hugo Bongers. We kijken er heel erg naar uit om jullie weer te ontvangen in Gallery Untitled. 

Artvark meandert door muzikale tradities en beweegt zich over het podium volgens een geïmproviseerde choreografie. Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Artvark ontroert, stinkt, gromt en suist.

Rolf Delfos (alt sax), Bart Wirtz (alt sax), Mete Erker (tenor sax) en Peter Broekhuizen (bariton sax) mengen hunverschillende achtergronden tot een eensgezind, creatief en origineel geluid: de sound van Artvark!

Artvark speelde op grote internationale festivals zoals het North Sea Jazz Festival, het Caïro Jazzfestival, het Bohemia Jazzfestival in Praag en Jazz Brugge, en toerde in Ierland, Turkije en meerdere malen Zuid Afrika.

Solo expo Luuk Bode tm 3 oktober in Gallery Untitled.
Zie hier alle kunstwerken: Luuk Bode

Finnissage Luuk Bode
Inloop:                                                         14.30 – 15.00
Interview Luuk Bode door Hugo Bongers   15.00 – 15.30
Artvark SQ                                                  15.30 – 16.00

Kom je langs? We werken voor dit event voor het eerst met corona-toegangsbewijzen.
Kaarten en meer info via https://www.untitled2011.com/presents/

Foto: Luuk Bode in gesprek in Gallery Untitled / Sem Rietstap ©
Foto boven: Artvark SQ door Lenny Oosterwijk ©