Afscheid van de Liskinderen

Onlangs zijn tijdens het Ook van jou-festival de nieuwe spandoeken op het gebouw Koningsveldestraat 14 onthuld. Vanaf nu zie je op ons gebouw een ontwerp van Luuk Bode met alle ingredienten van de Koningsveldestraat 14 en daarnaast iedere drie maanden een nieuw kunstwerk! 

Tijdens het Ook van Jou- festival werden de doeken in bijzijn van de geportretteerde kinderen uitgereikt aan de school waar ze ten tijden van de foto’s op zaten. Ze zijn vervangen door twee nieuwe doeken.
Op de rechter staat een ontwerp van Luuk Bode, waarop te zien is wat zich allemaal in ons gebouw bevindt: Interessante diverse kunstenaars met hun ateliers, een heerlijk restaurant,  een galerie met 4 zalen met toonaangevende kunstenaars en een prachtige tuin.

Het linker doek is vanaf nu een wisseltentoonstelling. Hier zullen we elke drie maanden een nieuw werk exposeren. Het eerste werk dat te zien is, is een collage door Laura Schurink. We zijn heel erg blij met deze nieuwe aanwinsten voor het gebouw.

De doeken op Koningsveldestraat 14 zijn mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet, SKAR en Gallery Untitled.
Foto boven :  De Liskinderen en de nieuwe doeken door Sem Rietstap (c)