Een punaise tussen de skyscrapers

De skylines van Floris Hovers zijn een feest van herkenning. Uit kleurrijk hout, restmateriaal en onverwacht herkenbare dingen schept Hovers nieuwe Skylines. Hoe langer je kijkt naar deze werken, hoe meer je ontdekt tussen deze speelse hoogbouw van hout. 

Dobbers, stapels nietjes, een punaise of een rechtop staande schroef. Hovers plaatst ze naast elkaar en maakt op deze wijze speelse en vrolijke skylines. Een echte blikvanger voor in je huis, waar je gegarandeerd niet snel op uitgekeken raakt. Onlangs bracht hij de grootste skyline tot nu toe naar Untitled, van meer dan anderhalve meter breed.

Coloured Skyline #13
Formaat: 160 x 17 x 57 cm
Oplage: Origineel
Prijs: 5.800,-

Heb je interesse in een werk van Floris? Kom eens langs in Gallery Untitled! We zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00. Of kijk eens rond op onze webshop. Is er een specifiek werk dat je graag in het echt zou willen zien? Mail dan voor je bezoek naar: info@galleryuntitled.nl

Foto’: Coloured Skyline #13 – Floris Hovers ©