Ulrike Främbs solotentoonstelling

ULRIKE FRÄMBS  | Pentekeningen

Vanaf vrijdag 9 september 2022 presenteert Gallery Untitled het debuut van Ulrike Främbs in een solo-tentoonstelling in twee zalen. Främbs heeft een achtergrond als grafisch ontwerper en maakt sinds 2015 vrij werk. De waanzinnige pentekeningen bevatten een fijngevoeligheid, hoogwaardig ambacht en ontroering. Ulrike: ”Iedere tekening vergt uren en uren voorwerk, fotograferen en bewerken. Mijn kunst is een verslag van het kleine. De grandiositeit van dagelijks gebruikte voorwerpen, een schuimklopper, een thee-ei, een zwarte doorzichtige blouse, kousen. Alles vertelt, je hoeft het alleen maar uit de schaduw te halen.’’

ULRIKE FRÄMBS | pentekeningen
9 september tot en met 6 november 2022

Beeld: Ulrike Främbs – solotentoonstelling – Gallery Untitled