Momenteel in Untitled: Ingrid Baars en Tim ter Wal

Kom genieten van de huidige twee expo’s in Gallery Untitled. De schitterende beeldsculpturen van Ingrid Baars en de fijnzinnige detailtekeningen van Tim Ter Wal. 

Mijn Zwarte Madonna’s zijn portretten maar tegelijkertijd ook objecten, sculpturen. Het zijn Iconen van het vrouwelijke goddelijke waar zowel kracht als rust, zuiverheid en liefde vanuit gaat. ” –  Ingrid Baars

Ingrid Baars is internationaal bekend en exposeerde onder andere in New York, Chicago, LA, Beijing en Parijs.  Haar werk is vooral in de Verenigde Staten erg populair en we zijn dan ook erg trots op deze imponerende overzichtstentoonstelling in onze galerie.

Ben je benieuwd? Je kunt bladeren door het werk van Baars bij ons op de webshop of online het interview met Ingrid Ingrid nog eens lezen. De expo van Ingrid duurt nog tot en met 22 mei.

“Mijn geheugen is mijn camera”  – Tim ter Wal

Het is niet moeilijk te zien waarom de werken van Ter Wal als warme broodjes gaan. Er zijn zelfs al vier originelen verkocht! In één oogopslag zijn de tijd, aandacht en precisie te zien waarmee deze kunstenaar zijn potloodtekeningen maakt. Deze eindeloos gedetailleerde steden en industrieterreinen zijn kunstwerken waar je nooit op uitgekeken raakt, zelfs niet als je ze onder de loep houdt.

De expo van Tim Ter Wal duurt nog tot en met 3 april. Wil je nog even online bladeren? Je kan altijd even kijken op onze webshop.

Je bent natuurlijk van harte welkom in Gallery Untitled. Kom langs op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 11.00 en 17.00 of maak hier een afspraak. Je kunt voor deze expo ook een rondleiding inclusief bezoek aan het atelier van Baars boeken. Neem hiervoor contact op met ons via info@galleryuntitled.nl  Wil je een kunstwerk reserveren of aanschaffen Neem contact op met ons via info@galleryuntitled.nl

Beeld bovenaan: Expo Ingrid Baars in Untitled
Beeld onder: Tim ter Wal in Untitled – Sem Rietstap