Elfie Tromp over Lenny Oosterwijk in radioprogramma Vroege Vogels

Tijdens de feestelijke finissage van zijn solo-expo verraste Rotterdamse schrijver Elfie Tromp Lenny Oosterwijk door haar Vroege Vogels column voor te lezen over Lenny’s talent voor kijken en de wandelingen die ze samen maken. Heb je het event gemist? Of wil je nog een keer genieten? Kijk de column hieronder terug.

Laatste kans! Foto tentoonstelling Lenny Oosterwijk. Aanstaande zondag 27 februari is Lenny de hele dag aanwezig in de galerie.

De solo expositie van Lenny Oosterwijk met grote foto’s van rivieren, zeeën, bossen en velden duurt tot en met 27 februari en is nog dit weekend te zien op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00.

Wil je een persoonlijke rondleiding in Gallery Untitled door kunstenaar Lenny Oosterwijk?
Mail: info@galleryuntitled.nl en maak een afspraak.

Boven: Elfie Tromp interviewt Lenny Oosterwijk. Foto door Sem Rietstap / Gallery Untitled (c)
Midden: Solo expo Lenny Oosterwijk.
Onder: Wandelvriend Lenny door Elfie Tromp (c)