De sprookjesachtige wereld van Rik Smits – t/m 20 februari 2022

Een nieuwe kunstenaar bij Gallery Untitled! Op 12 december vieren we op feestelijke wijze de solo-expo van Rik Smits. De kleurrijke en gedetailleerde potloodtekeningen van Smits gaan over een interessante ontdekkingsreis op weg naar verlichting. Deze expositie is van 19 november tot en met 20 februari. 

Het werk van Rik Smits is het waard om te bestuderen. Zijn fijntjes getekende bloemen, Oriëntalistische patronen en fabelachtige mens/diercombinaties bevinden zich in een droomachtige wereld, die heel eigen is. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar zijn werk? Dan kan je ook alvast kijken op onze webshop

Just the two of us – potlood op papier – 25 x 35 cm – Rik Smits ©

We zijn natuurlijk ook gewoon open zoals altijd. Op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00. Onze webshop is natuurlijk 24/7 geopend. Heb je vragen of wil je een keer doordeweeks langskomen? Stuur dan een berichtje naar info@galleryuntitled.nl

Afbeelding boven: Solo expo ‘All Things Grow’ Rik Smits – Gallery Untitled ©