10 april: Flip Noorman zingt Waits en Cohen in Gallery Untitled

Dekkers Leijdekkers hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verzamelen van Nederlands zeewier. We presenteren met trots hun nieuwste werk, waaronder kersverse blauwdrukken van 1,5 meter! Op zondag 10 april openen we de nieuwe expo van Dekkers Leijdekkers dus ook weer op feestelijke wijze, met een concert van de fantastische Flip Noorman.

Na zijn succesvolle tournee met prachtige vertalingen van Leonard Cohen is Flip nu bezig met een theatertour rondom het thema Liefde. Flip zal tijdens zijn optreden in Untitled zowel zijn eigen liedjes als zijn vertalingen van Waits en Cohen laten horen. We zijn heel blij dat hij zijn overdonderende stem weer bij ons komt laten horen tijdens de opening van de nieuwe solo-expo van Dekkers Leijdekkers in Gallery Untitled, op zondag 10 april. Kom je ook? Kaartjes zijn te koop via onze website.

Zondag 10 April
Inloop 14.30 | Programma 15.00 – 16.00 |  Borrel 16.00-17.00

Dekkers Leijdekkers hebben de afgelopen tijd ook niet stilgezeten. Zo exposeren ze momenteel in het Natuurhistorisch Museum een groot aantal wieren. Deze expo is ontstaan in samenwerking met Kees Moeliker en Gallery Untitled.

In de geest van biologe Anna Atkins werkt Dekkers Leijdekkers aan een verzameling van het Nederlandse zeewieren. Ze gebruiken hiervoor een bijzondere techniek: cyanotypie. Door algen direct op fotografisch papier te leggen, worden de transparantie en bijzonder vormen van de onderwaterplanten op een heel bijzondere wijze uitgelicht.

In onze eerste zaal komt Dekkers Leijdekkers nu met een primeur, namelijk blauwdrukken van zeewieren van meer dan een meter!

Benieuwd naar wat we momenteel van Dekkers Leijdekkers in huis hebben? Blader alvast door onze webshop. Zie je iets anders wat je aanspreek? Werk aanschaffen of reserveren is mogelijk via info@untitled2011.com

Boven: Flip Noorman in Untitled, Sem Rietstap
Onder: Dekkers Leijdekkers in het Natuurhistorisch Museum