Waanzinnige nieuwe wieren

Bessenwier,blaaswier, wakame. Je kent ze misschien niet, maar ze zijn allemaal in Nederland te vinden. Onder water! Kunstenaarsduo Dekkers Leijdekkers werkt aan een bijzondere collectie van Nederlands zeewier en Untitled is presenteert met trots hun schitterende vindingen. Tot 5 juni te zien. 

Dekkers Leijdekkers gebruikt hierbij een techniek die eeuwenoud maar nog steeds heel indrukwekkend is. Die van de cyanotypie. Ben je nieuwsgierig naar hun werkproces? Luister dan nog eens naar de uitzending die Vroege vogels maakte met deze kunstenaars.

Ook brachten Anne en Pai onlangs deel twee uit van hun handgemaakte boekenreeks gevuld met echte blauwdrukken. Ook dit is te koop bij Gallery Untitled. Hierin vind je negen blauwdrukken voor maar 210,-! Blossom
Materiaal: Wolvilt / Meerdere kleuren
Oplage: onbeperkt
Formaat: Hoogte 95 cm
Prijs: 205  153,75,-

Zie je iets wat je aanspreekt? Werk aanschaffen of reserveren is mogelijk via info@untitled2011.com
De expo van Dekkers Leijdekkers duurt nog tot en met 5 juni. Gallery Untitled is open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00.Tulip Vase Chartreuse
Materiaal: Wolvilt
Oplage: onbeperkt
Formaat: Hoogte 95 cm 157,50
Prijs:
210,-   157,50,-