Het indrukwekkende debuut van Ulrike Främbs 

Op de KunstRAI toonde Gallery Untitled voor het eerst en meteen met groot succes het werk van de fijntekenaar Ulrike Främbs. Haar tekeningen werden hiervoor nog niet eerder geëxposeerd. In september kan je een selectie van deze bijzondere werken zien in Untitled, maar we tonen je nu al graag een fijn voorproefje. 

“Alles vertelt… je hoeft het alleen maar uit de schaduw te halen. Iedere tekening vergt uren en uren voorwerk, fotograferen, bewerken, en dan haal ik het uit de schaduw en zet het in het licht, ik geef het alle aandacht omdat ik het zo mooi vind. Mijn werk heeft niet de functie om te laten nadenken, maar om iets te laten voelen. Mijn kunst is een verslag van het kleine. De grandiositeit van iedere dag.”  – Ulrike Främbs.

Mum’s wedding dress
Editie: origineel
Formaat: 80 x 100 (papiermaat)
Materiaal: Lichtechte pentekening op 300g
Archespapier, op dibond in lijst met museumglas
Prijs: 7.500,- euro

We zijn erg trots dat Ulrike haar werken bij ons wil debuteren. In september volgt een grote solo expositie in Gallery Untitled. Een deel van de dichterlijk verfijnde pentekeningen is nu al te zien in onze galerie en op onze webshop. Heb je interesse in het werk van Främbs? Wil je een werk aanschaffen of reserveren? Mail dan met info@untitled2011.com

Beeld boven: For all the boys who loved me back – Ulrike Främbs (c)