Speels blijven als Floris Hovers

Hoe behoud je als mens het plezier van het spelen? Floris Hovers maakte het boek Manual of Things, over zijn werkwijze als kunstenaar. 

Ontwerper Floris Hovers heeft in de afgelopen twaalf jaar een kleurrijk, speels en verrassend oeuvre opgebouwd met een volstrekt eigen signatuur. Nu is er een boek over zijn werk en zijn kijk op ontwerpen. Even kleurrijk, speels en verrassend als zijn producten. En met een bijzonderheid: elk boek heeft een uniek, met de hand gedrukt omslag. Deze boeken zijn gemaakt in een oplage van 500 en kosten 40,- per stuk.

Vanaf nu te koop bij Gallery Untitled, zowel in de galerie als op onze webshop.  Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen bladeren. We zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00.

Beeld: Manual of things.