Save the date!

Ook in mei is er weer heel veel moois te zien in en om Untitled. Check deze post voor de belangrijke data. 

Laatste kans: Solo-expositie Ingrid Baars. Ingrid Baars is internationaal bekend en exposeerde onder andere in New York, Chicago, LA, Beijing en Parijs. We zijn erg trots op deze imponerende overzichtstentoonstelling in onze galerie. Je hebt nog twee weken om te komen kijken naar deze bijzondere fotografische beeldsculpturen.  Deze expo duurt nog tot en met 22 mei.

Op 14 mei sluiten we de grote solo-expositie van Ingrid Baars af met een feestelijke finissage in Untitled. Hapjes, drankjes, een bijzondere gastspreker en een concert van de fantastische Ntjam Rosie. Kom je ook? Je kunt alvast kaartjes reserveren door een mailtje te sturen naar jasmijn@galleryuntitled.nl

Zinderend Zeewier: Solo-expositie Dekkers Leijdekkers  Nu in Untitled: de betoverend blauwe cyanotypiën van Dekkers Leijdekkers. Door zeewier direct op fotografisch papier te leggen, worden de transparantie en bijzonder vormen van de onderwaterplanten op een heel bijzondere wijze uitgelicht. Nog tot en met 5 juni. 

Haute Photographie: 19 t/m 22 mei Gallery Untitled is te zien op deze beurs vol moderne fotografie. Kom kijken naar het werk van Lenny Oosterwijk en Ingrid Baars

Beeld:
Ntjam Rosie in Untitled – Sem Rietstap
Primrose, Ingrid Baars