De reislust van de Dodo

Pepijn van den Nieuwendijk heeft onlangs weer twee nieuwe dodo’s bij ons afgeleverd. Zowel de Navigator als de Reiziger zijn grote, vrolijke beelden van keramiek. Een feestje voor op een sokkel. Vanaf nu te koop bij Gallery Untitled.

Tijd en tijdreizen spelen bij Pepijns werk een grote rol. Veel van zijn werk is gedetailleerd, en vergt letterlijk veel tijd. Zijn reizen naar China, de lange vliegreis, tijdsverschillen, jetlags en contacten vanuit Nederland met Chinese fabrieken, en vrienden die zo’n 6 uur in de toekomst leven geven hem soms het gevoel een tijdreiziger te zijn.

Dodo Reiziger
Oplage: origineel
Formaat: 58 cm hoog
Materiaal: Keramiek, handbeschilderd
Prijs: 2.900 euro

Beeld bovenaan:
De Navigator
Oplage: origineel
Formaat: 67 cm hoog
Materiaal: Keramiek, handbeschilderd, luster
Prijs: 2.900 euro

Heb je interesse in het werk van Pepijn? Wil je een werk aanschaffen of reserveren? Mail dan met info@untitled2011.com

Beeld boven: De navigator, Pepijn van den Nieuwendijk