De wow-factor van Wandschappen: vanaf 10 juni in Untitled

Vaste bezoekers van Untitled zullen ze vast kennen: de handgemaakte vilten planten van kunstenaarsduo Nicole Driessens en Ivo van den Baars. Deze kleurrijke planten zijn er in alle formaten, soorten, kleuren en vormen waar je maar van kan dromen. We hebben deze zomer onze hele eerste zaal gevuld met deze vrolijke bloemen en planten. 

“Daar waar je eigen planten groeien, voel je je thuis. De tulp is een sculpturaal object op het snijvlak van kunst en design,
geïnspireerd op de contouren van oer-Hollandse planten in de vensterbanken. “
 – Wandschappen.

Vanaf 10 juni kan je je ogen de kost geven aan een kleurrijk spektakel in onze eerste zaal. We vullen hem namelijk helemaal met de vilten planten en bloemen van Wandschappen. Houd ook een plekje in je agenda vrij voor zondag 26 juni. Dan openen we deze tentoonstelling op feestelijke wijze.

Al nieuwsgierig? Je kunt alvast bladeren door een kleine selectie van de planten op onze webshop. Gallery Untitled is open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00.

Beeld Bovenaan: Tulip Vase, Wandschappen
Beeld onderaan: Wandschappen in Untitled