Dat kan! Nina Valkhoff maakt niet alleen muurschilderingen, tekeningen en illustraties. In Untitled vind je nu ook handbeschilderde leren tassen. Uitgezocht, opgeknapt en versierd door Valkhoff zelf. 

Toen Nina in een tweedehandswinkel een leren tas tegenkwam met een kras erop, raakte ze geïnspireerd. Ze nam hem mee naar huis, knapte hem op en beschilderde hem. Inmiddels is er al een aardige collectie ontstaan van handbeschilderde tassen met prachtige en kleurrijke illustraties van haar hand. De tassen zijn kras-, water en UV-bestendig en een ontzettend vrolijke toevoeging aan je garderobe.

Bekijk het volledige overzicht van de tassen door Nina op onze webshop, of kom er in het echt eentje om je schouder passen in Gallery Untitled.

Animals Like Us, de expo van Nina Valkhoff in Gallery Untitled, duurt nog tot en met zondag 13 juni.

Bovenste foto: Kat in planten en Bij in bloem. Handbeschilderde tassen door Nina Valkhoff (kras en water bestendig)