Terra Ultima: De ontdekking van een onbekend continent is een groot succes. Alleen in Untitled zijn al meer dan honderd exemplaren van dit nieuwe boek verkocht. Raoul Deleo werkte meer dan een jaar aan zijn eerste boek over dit bijzondere continent.

Om het succes van Deleos nieuwe boek te vieren, hebben we bij Gallery Untitled nu een speciale actie. Wanneer je een kunstwerk van Deleo aanschaft, krijg je namelijk een gratis gesigneerd exemplaar. De perfecte compagnon voor wanneer je zo’n bijzonder dier van Deleo in huis haalt. In dit nieuwste, schitterend geïllustreerde boek leer je alles over de leefomgeving van bijvoorbeeld het Lieveheersbeertje en de Zwaanslang. Ook geeft het boek verheldering over de eerste drie expedities van de laatste echte ontdekkingsreiziger naar Terra Ultima.

Terra Ultima: De ontdekking van een nieuw continent werd uitstekend besproken in onder andere TrouwHet Parool en Nieuwsblad

Op onze webshop vind je een volledig overzicht van alle werken van Raoul Deleo die we verkopen in Gallery Untitled. 

Heb je interesse in een werk van Deleo? Of wil je een kunstwerk aanschaffen of reserveren? Neem dan contact op met Lenny via info@untitled2011.com

Bovenste foto: Raoul Deleo’s Terra Ultima wordt door jong en oud gewaardeerd.
Middelste foto: Een selectie van Raoul Deleo’s kunstwerken in Gallery Untitled